Zwembaden, spa’s en poolhouses op maat

Mozaïekzwembaden

Een mozaïekzwembad is een zwembad – in steen of beton – dat afgewerkt en betegeld wordt met mozaïektegels . We maken het mozaïekzwembad op maat in ons eigen atelier en leveren het afgewerkt op, in één stuk.

Net zoals al onze andere zwembadvarianten kan ook het mozaïekzwembad een pak troeven in de weegschaal gooien. Belangrijk om weten is dat de kleur van het water in belangrijke mate bepaald wordt door de kleur van de tegels.

Een mozaïekzwembad is slijtvast, uv-bestendig, het kan tegen hogere temperaturen en osmose krijgt geen kans. Net zoals bij onze andere zwembadtypes garanderen we een korte plaatsingstijd.

De veelheid aan mogelijkheden bij mozaïekzwembaden zorgen ervoor dat er weinig beperkingen zijn. Overloopzwembaden, trappen, een plage of een ingebouwd rolluik: alle maatwerk kan.

Service en zwembadonderhoud

Een zwembad, daar draagt u best zorg voor. Of u laat ons dat in uw plaats doen. Zowel onze dienst na verkoop als de jacuzzi- en zwembadservice die wij bieden staan in het teken van een lange levensduur en maximaal onderhoud.