Zwembaden, spa’s en poolhouses op maat

Over ons

Tuin Luxe heeft meer dan 15 jaar ervaring in zwembaden, jacuzzi’s/spa’s en totaalprojecten. We werken in een eigen atelier, met een team van vakmannen en een eigen ontwerper.

Als niet-merkgebonden zwembadbouwer en -plaatser is Tuin Luxe helemaal vrij om samen met u naar de perfecte oplossing te zoeken. We houden ons daarbij aan de gemaakte afspraken, in alle transparantie en via één aanspreekpunt.

Waarom wij voor monoblok- inbouwzwembaden kiezen?

Een monoblok-zwembad is een budgetvriendelijke en snelle oplossing. Nochtans wordt op gebied van kwaliteit niets aan het toeval overgelaten: in ons eigen atelier produceren we een prefab-zwembad in vinylester. De naadloze zwembadkuip laat weinig of geen algvorming toe en voorkomt lekken.

Verschillende lagen om een sterke vezelkern garanderen een onverslijtbaar zwembad. Duurzaam, met een levenslange garantie en uitstekende isolatiewaarden is een monoblok- of prefabzwembad een fantastische keuze. Zeker als het vooruit mag gaan.

De zekere waterdichtheid, zeer snelle plaatsing, het beperkt onderhoud en de uv-bestendigheid zijn de voornaamste troeven van het monoblok-zwembad vinylester.

Service en zwembadonderhoud

Een zwembad, daar draagt u best zorg voor. Of u laat ons dat in uw plaats doen. Zowel onze dienst na verkoop als de jacuzzi- en zwembadservice die wij bieden staan in het teken van een lange levensduur en maximaal onderhoud.

Eigen transport

Tuin Luxe voert zelf de nodige grondwerken uit en staat zelf in voor eventueel transport. Onder andere daardoor kunnen we focussen op korte levertermijnen en flexibiliteit. We houden van een nette, opgeruimde werkplek en zien erop toe dat we geen afval of rommel achterlaten. Een uitstekend afgewerkt eindresultaat, daarvoor gaan we.

Aansluiting bij de groepering van algemene aannemers van zwembadbouwers.

Onze onderneming is lid van de Groepering van Algemene Aannemers van “Zwembadbouwers”, opgericht binnen de Federatie van Algemene Bouwaannemers van de Confederatie Bouw.

In geval van conflict verbinden de partijen van deze overeenkomst zich ertoe – vóóraleer gerechtelijke stappen te ondernemen - een erkend bemiddelaar in te schakelen om het geschil in der minne te proberen te regelen.

De Groepering kan de partijen van deze overeenkomst voorstellen om gratis beroep te doen op de erkende bemiddelaar van de groepering. De klachten kunnen in dit geval worden ingediend per email (faba@confederatiebouw.be) of via het online-formulier op de website van de Groepering

(www.zwembad-bouwers.be, Lombardstraat 42, 1000 Brussel). De klachten worden binnen de 14 dagen aan de klager bevestigd. Ze worden gratis en met de grootst mogelijke zorgvuldigheid behandeld door een erkende bemiddelaar.