Zwembaden, spa’s en poolhouses op maat

Luxe poolhouse

Een luxe poolhouse naast uw zwembad in de tuin brengt veel extra voordelen met zich mee. Want hiermee geniet u niet enkel van te zwemmen in uw zwembad, maar ook van naast het water te ontspannen in uw luxe poolhouse. Verder voorziet dit luxe poolhouse u van de nodige ruimte om een minimum aan onderhoudsmateriaal of speelgoed van de kinderen op te bergen. Evengoed heeft u de mogelijkheid om een kleedruimte te voorzien of gewoon alles praktisch en eenvoudig bij de hand te houden. Om de uitstraling van uw tuin in Beveren te veranderen, is de plaatsing van een luxe poolhouse zeker te overwegen. Want een poolhouse is handig én meteen een eyecatcher, in een stijl naar keuze.

Kies zelf uw design van luxe poolhouse

Modern poolhouse

Strak, tijdloos, minimalistisch. Een modern poolhouse valt op en dat is helemaal de bedoeling. Maatwerk is evident en het eindresultaat gaat op in het groter geheel van de tuin. Praktisch veelzijdig in een uitstraling om ‘u’ tegen te zeggen.

Klassiek poolhouse

Wilt u een poolhouse zoals in de films? Of rechtstreeks vanuit uw dromen in de tuin geplaatst? Het kan perfect. Klassiek is hier vooral synoniem met stijlvol en praktisch. Een klassiek poolhouse creëert dan ook instant-tevredenheid.

Landelijk poolhouse

In een landelijk poolhouse speelt hout een belangrijke rol. U kiest voor deze bouwstijl omdat u ervan houdt, omdat het past bij de rest van uw huis en tuin en omdat Tuin Luxe voor een fantastisch eindresultaat gaat.

Neem vandaag nog contact op of vraag uw offerte aan!

Twijfelt u nog welke poolhouse het best zou passen bij uw tuin in Beveren? Stel uw vragen aan onze onderneming door te bellen naar het nummer 03 336 38 17 of door een e-mail te sturen naar info@tuin-luxe.be. Wij helpen u graag verder met professioneel advies! Uiteraard is het ook mogelijk om direct en volledig vrijblijvend een offerte aan te vragen indien u alvast uw keuze heeft kunnen maken.