Zwembaden, spa’s en poolhouses op maat

Poolhouse

Een zwembad in de tuin brengt vaak een aantal extra’s met zich mee.

U geniet ook naast het zwembad van het ontspannend effect van het zwembad. Er is een minimum aan onderhoudsmateriaal of speelgoed van de kinderen op te bergen, u hebt de mogelijkheid om een kleedruimte te voorzien of gewoon alles praktisch en eenvoudig bij de hand houden.

Terwijl het uitzicht van uw tuin verandert, is de plaatsing van een poolhouse zeker te overwegen. Handig én meteen een eyecatcher, in een stijl naar keuze.

Modern poolhouse

Strak, tijdloos, minimalistisch. Een modern poolhouse valt op en dat is helemaal de bedoeling. Maatwerk is evident en het eindresultaat gaat op in het groter geheel van de tuin. Praktisch veelzijdig in een uitstraling om ‘u’ tegen te zeggen.

Klassiek poolhouse

Een poolhouse zoals in de films? Of rechtstreeks vanuit uw dromen in de tuin geplaatst? Het kan perfect. Klassiek is hier vooral synoniem met stijlvol en praktisch. Een klassiek poolhouse creëert dan ook instant-tevredenheid.

Landelijk poolhouse

In een landelijk poolhouse speelt hout een belangrijke rol. U kiest voor deze bouwstijl omdat u ervan houdt, omdat het past bij de rest van uw huis en tuin en omdat Tuin Luxe voor een fantastisch eindresultaat gaat.