Zwembaden, spa’s en poolhouses op maat

Totaalproject voor uw tuin

Tuin Luxe creëert samen met u het totaalproject van uw dromen voor uw tuin in Beveren. Dat levert het beste eindresultaat op en garandeert u een zorgeloos proces. Om zo snel en zo goed mogelijk te genieten van uw zwembad, installeren we bij een totaalproject naast het zwembad zelf ook met veel plezier uw poolhouse én we voorzien de tuin van kunstgras. Op die manier verandert een work-in-progress snel in een afgewerkt en onderhoudsarm geheel. Of het nu gaat om een zwembad, jacuzzi/spa, poolhouse of al die zaken samen, wij zijn er voor u. In elke stap. Een zwembad is een belangrijke en ingrijpende aanpassing in uw tuin. Tuin Luxe weet dat maar al te goed. Wij gaan daarom niet over één nachtje ijs.

Advies op maat bij een totaalproject voor uw tuin

Ons ervaren team staat u met raad en daad bij. Kiezen is nooit eenvoudig en in dit geval kiest u voor iets waar u nog jaren plezier aan wil beleven. Wij begeleiden u van bij de eerste kennismaking tot de service na verkoop.

Ontwerp

Goed begonnen is half gewonnen. U mag luidop dromen – u moet dat doen! – terwijl wij alles in een praktisch en realiseerbaar ontwerp gieten. We bereiden de plaatsing voor en houden u bij elke stap op de hoogte. Onze eigen ontwerper maakt van elk totaalproject vooraf een 3D-ontwerp, zo kunt u alvast zien hoe uw tuin, zwembad en poolhouse eruit zal zien! Heeft u trouwens al besloten of u uw persoonlijk poolhouse zal uitrusten met een jacuzzi?

Realisatie

Bij een totaalproject tracht onze onderneming om de plaatsing van het zwembad, de jacuzzi, spa of poolhouse in uw tuin vlot en probleemloos te laten verlopen. Zowel voor ons als voor u. Onze goede voorbereiding, opgebouwde ervaring en expertise helpen ons om dit doel te realiseren.

Onderhoud

Kent u onze zwembad- en spa-dokter al? Hij staat in voor het tussentijds onderhoud en alles wat daarbij komt kijken. Goed en juist onderhoud werkt preventief en voorkomt grote herstellingen, hier hechten we dus zeker belang aan. Door deze regelmatige check-ups mag u zeker zijn dat uw zwembad nooit getroffen zal worden door osmose!

Kiezen voor Tuin Luxe, dat is kiezen voor de totaalaanpak.

Ga voor de totaalaanpak van uw tuin

Met een totaalproject voor uw tuin, inclusief installatie van zwembad en poolhouse, toveren wij uw tuin volledig om tot een oase van rust. Neem vrijblijvend contact met ons via ons contactformulier of door te bellen naar het nummer 03 336 38 17 indien een totaalaanpak is waarnaar u opzoek bent. U hoort snel van ons terug! Kies voor gemak, kies voor een totaalproject voor uw tuin, zwembad en poolhouse in Beveren!