Zwembaden, spa’s en poolhouses op maat

Totaalproject

Een zwembad is een belangrijke en ingrijpende aanpassing in uw tuin. Tuin Luxe weet dat maar al te goed. Wij gaan daarom niet over één nachtje ijs.

Tuin Luxe creëert samen met u het totaalproject van uw dromen. Dat levert het beste eindresultaat op en garandeert u een zorgeloos proces. Om zo snel en zo goed mogelijk te genieten van uw zwembad, installeren we naast het zwembad zelf ook met veel plezier uw poolhouse én we voorzien de tuin van kunstgras.

Op die manier verandert een work-in-progress snel in een afgewerkt en onderhoudsarm geheel. Of het nu gaat om een zwembad, jacuzzi/spa, poolhouse of al die zaken samen, wij zijn er voor u. In elke stap.

Advies

Ons ervaren team staat u met raad en daad bij. Kiezen is nooit eenvoudig en in dit geval kiest u voor iets waar u nog jaren plezier aan wil beleven. Wij begeleiden u van bij de eerste kennismaking tot de service na verkoop.

Ontwerp

Goed begonnen is half gewonnen. U mag luidop dromen – u moet dat doen! – terwijl wij alles in een praktisch en realiseerbaar ontwerp gieten. We bereiden de plaatsing voor en houden u bij elke stap op de hoogte.

Onze eigen ontwerper maakt van elk totaalproject vooraf een 3D-ontwerp.

Realisatie

De plaatsing van het zwembad, de jacuzzi, spa of poolhouse proberen we vlot en probleemloos te laten verlopen. Zowel voor ons als voor u. Onze goede voorbereiding, opgebouwde ervaring en expertise helpen.

Onderhoud

Kent u onze zwembad- en spa-dokter al? Hij staat in voor het tussentijds onderhoud en alles wat daarbij komt kijken. Goed en juist onderhoud werkt preventief en voorkomt grote herstellingen, dus hechten we er belang aan.

Kiezen voor Tuin Luxe, dat is kiezen voor de totaalaanpak.