Zwembaden, spa’s en poolhouses op maat

Monoblock zwembad kopen

Om een monoblock zwembad te kopen in regio Beveren bent u op de juiste plek. Al onze zwembaden zijn monoblock-zwembaden. Dit betekent dat onze zwembaden uit één geheel bestaan en in hun totaliteit in de grond worden geplaatst.

Waarom is een monoblock zwembad interessant om te kopen?

Deze budgetvriendelijke en snelle oplossing laat op gebied van kwaliteit niets aan het toeval over: in ons eigen atelier in Beveren produceren we een prefab zwembad in full vinylester, verstevigd met keramisch composiet. De meerdere lagen rondom een sterke kern leveren een onverslijtbaar zwembad op. De naadloze zwembadkuip voorkomt algenvorming, zeker wanneer ze samen met een Pro-filterinstallatie ingebouwd wordt. Ook lekken maken in deze monoblock-zwembaden minder kans. Een lange levensduur en een levenslange garantie op waterdichtheid maken van het monoblock- of prefab zwembad van Tuin Luxe een fantastische keuze. Zeker wanneer het vooruit mag gaan, want ook de plaatsing gaat vlot. De zekere waterdichtheid, zeer snelle plaatsing, hoge isolatiewaarden, het beperkt onderhoud en de UV-bestendigheid zijn de voornaamste troeven van een monoblock-zwembad in vinylester te kopen. Neem hieronder een kijkje naar onze verschillende types zwembaden! Overweeg ook om de look van uw tuin compleet te maken door naast uw zwembad een poolhouse te laten installeren! En waarom geen poolhouse mét jacuzzi? De mogelijkheden zijn eindeloos!

Vraag een offerte aan om een monoblock zwembad te kopen

Een monoblock zwembad kopen bij onze onderneming is een verstandige keuze. Niet enkel omdat u bij ons zwembaden kunt kopen aan een voordelige prijs, maar ook omdat uw zwembad snel geleverd en geïnstalleerd kan worden. Om u een comfortabele ervaring te kunnen bieden, verzorgen wij zélf het transport en de grondwerken aan uw woonst. U mag verzekerd zijn dat na de installatie we uw tuin weer proper achterlaten. Want een uitstekend afgewerkt eindresultaat, dat is waar onze onderneming voor gaat! Twijfel dus niet langer, en vraag uw offerte aan om vandaag nog een monoblock zwembad te kopen.