Zwembaden, spa’s en poolhouses op maat

De sterktes van een mozaïek zwembad

Net zoals al onze andere zwembadvarianten kan ook het mozaïek zwembad een pak troeven in de weegschaal gooien. Belangrijk om weten is dat de kleur van het water in belangrijke mate bepaald wordt door de kleur van de tegels.

Een mozaïek zwembad is slijtvast, uv-bestendig, het kan tegen hogere temperaturen en osmose krijgt geen kans. Net zoals bij onze andere zwembadtypes garanderen we een korte plaatsingstijd.

De veelheid aan mogelijkheden bij mozaïek zwembaden zorgen ervoor dat er weinig beperkingen zijn. Overloopzwembaden, trappen, een plage of een ingebouwd rolluik: alle soorten maatwerk kan.

Service en onderhoud van uw mozaïek zwembad

Een zwembad, daar draagt u best zorg voor. Of u laat Tuin Luxe dat in uw plaats doen. Zowel onze dienst na verkoop als de jacuzzi- en zwembadservice die wij bieden staan in het teken van een lange levensduur en maximaal onderhoud. Door onze zwembaddokter geregeld te laten langskomen bij uw tuin in Beveren wordt osmose in uw zwembad voorkomen. Lees hier verder over ons bedrijf en onze werkwijze.

Mag het voor u wat meer zijn? Ga dan voor een totaalproject voor uw tuin!

Vraag een offerte aan

Een offerte kunt u heel eenvoudig aanvragen via ons offerteformulier. Dit formulier staat u toe om ons alvast enkele zaken mee te geven waardoor wij naar u kunnen terugkoppelen met een correct prijsvoorstel op maat. Het invullen van dit formulier is volledig vrijblijvend, u maakt hiermee geen verbintenis tot aankoop. Er is dus niets dat u tegenhoudt om vandaag nog een offerte aan te vragen voor de plaatsing van uw zwembad in Beveren! Verder zijn wij ook steeds bereikbaar op het nummer 03 336 38 17 of het mailadres info@tuin-luxe.be om uw vragen te woord te staan.